31.01.2008

Biri Gider Biri Gelir


Gençlerbirliği ile Bülent Korkmaz yollarını ayırdı.

Gaziantepspor Bünyamin Süral'la yapamadı.

Son olarak Rizespor Saffet Susiç'i beğenmemiş.

Bunlar son 3 günün haberleri.

Meğerse Rizespor'un tek sorunu kan değişikliği gerekiyor olmasıymış. Bravo hakikakten süper bir tespit. Bence dikkatli olmakta yarar var 5 hafta sonra kanı tekrar değiştirmek gerekebilir.

Gençlerbirliği'nde Ersun Yanal, Fuat Çapa, Reinhard Stumpf ve Bülent Korkmaz'ın dördü de yanlış tercihlermiş.

Gaziantepspor'un geldiği nokta hep Bünyamin Süral'ın suçuymuş.

Ben futbolculara üzülüyorum. Sezon başı yeni teknik direktör istedi diye bir takıma gidiyorlar. Belki eski takımlarında direk oynamadıkları için böyle bir transfer yapıyorlar. İlk 11'de oynamaya başlıyorlar. 2 hafta sonra başka teknik geliyor, doğru yedek kulübesine. Ne o kan değiştiriyoruz. O teknik direktör de gidiyor yerine gelen bilmem ne yapıyor. Bu futbolcuların nasıl kendilerini geliştirmesini bekliyoruz ki. Bir sezon da 5 ayrı antrenör, 5 ayrı antrenman sistemi, 5 ayrı taktik anlayış.
Üniversite sınavına hazırlanırken matematik hocanız yılda 5 defa değişse ambale olmaz mısınız?

Federasyon yabancı sayısıyla uğraşacağına bu duruma bir el atsa artık!

1 yorum:

Civilator dedi ki...

bence bu konuda federasyonun üzerine vazife olabilecek tek şey klüplerin ekonomik yapılanmalarını zorunlu hale getirmek olmalıdır. bazı klüpleri kayırmak için bu konuyu gözardı eden federasyon sayın yazarın da bahsettiği gibi diğer konularla değil ilk başta bu konuyla ilgilenmeliydi.
artık kısmet yeni federasyona. umarım yeni federasyons biraz aklı selim kişiler gelir de bu sorunlar bir çözüme kavuşur.