30.04.2008

BFL 2. Kademe 3. Hafta Sonuçları


Kadınlar Futbol Ligi 2. Kademede 3.Hafta karşılaşmaları hafta sonu yapılan maçlarla sonuçlandı.

1. Grup
Kartalspor 2-0 Malatya Gençlik ve Spor
Yalıspor 1-3 Mersin Camspo

2. Grup
Bucaspor 8-1 Zeytinburnuspor
Elit Çimenspor 0-11 Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor

3. GrupAdana İdmanyurduspor 0-2 Sakarya Güneşspor
Marmara Üniversitesi Spor 4-4 Konak Bel.

28.04.2008

Olmadı

Beklenen oldu Galatsaray maça inanılmaz bir baskıyla başladı. Bu baskının 15-20 dakika süreceğini düşünüyorduk ama bizi yanılttılar. Maç boyunca Fenerbahçe'nin pas trafiğine oyun kuralları içinde faul yaparak, her topa 3 kişiyle basarak engel oldular.

En önemli özelliği kanat bindirmeleri olan Fenerbahçe'de kanatlar da bitince maç da bitmişti aslında. Gökhan ve Uğur kanatlarını tek başlarına savunmak zorunda kaldılar. Kazım, Gökhan'a hiç yardımcı olmadı. Deivid zaten ortada oynadı. Defansif yönü zayıf olan Uğur iyice kayboldu gitti.

Galatsaray orta sahası ilk toplara basarken Aurelio kendini sakınmakla, Maldonado yanındaki oyuncuya pas vermekle meşguldü. Bütün maç boyunca Maldonado sadece bir defa topu ileriye taşıdı. İlk yarıdaki uzatmanın son anlarında geriye oynaması aslında kendisinin bir özetiydi.

Açıkçası ben Fenerbahçe'den Sevilla maçındaki mücadeleyi beklemiştim. Yanılmışım...

Kabullenmek


Sevilla maçında da Chelsea maçında da Fenerbahçe geriye düşmüştü. Ama Chelsea'ye karşı bile bu kadar mahkum oynamamıştı Fenerbahçe. Oyuncular hiçbir maçta bu kadar kabullenmiş değillerdi. Kötü oynayabilirsiniz, yanlış taktikle sahaya çıkmış olabilirsiniz, kötü futbolu bu kadar rahat kabullenemezsiniz hele ki rakip Galatarasaray ise.