6.09.2009

Texas Gökçekler'e Tavır Koyack mı?


Ankaraspor-Ankaragücü birleşmesiyle ilgili çok şey yazıldı çizildi. Normal bir federasyonun iki takımı da küme düşürmesi gerekirken Gökçekler'i durdurmaya kimsenin gücü yetmiyor tabi ki. Baba belediye başkanı olunca oğul da futbol sahalarına attı kendini. Bu konuda federasyon önleyici bir çalışma yapacak mı beklemedeyiz.

Benim asıl merakım Texas'ın tavrının ne olacağı yönünde. Bursa-Ankaragücü kardeşliği ile ilgili bir yazı yazmıştım daha önce. Ankaragücü'nün yeni yapılanmasına Texas "Biz kendi davamıza bakarız, başkan kimmiş bizi ilgilendirmez" mi diyecek yoksa "Bu adamlarla işimiz olmaz, kardeşliği de öldürdüler" mi diyecek?

Women Euro 2009'dan



Finlandiya'da Kadınlar Avrupa Şampiyonası oynanıyor şu günlerde...

Fotoğraf İrlanda-Almanya B grubu maçından. İrlanda kalecisi Gudbjoerg Gunnarsdottir topu havada yakalarken...

Yer:Ratinan Stadyumu.





Türkiye'deki gazetelerde bu turnuvayla ilgili tek satır haber yok tabi.


Şaşırmıyorum ben bunlara, Trabzonspor kadın futbol takımının şampiyonluğu için "şehirde krallar gibi karşılandılar" yorumunu yapan eril basından söz ediyoruz sonuçta.






Merak edenler için ben kısa bir bilgi geçeyim. Bugün İngiltere, Hollanda'yı 2-1 yendi ve finale yükseldi. Diğer finalist yarın saat 20:00'de Almanya-Norveç maçıyla belli olacak. Bu defa İngiltere son 4 yılın şampiyonu Almanya'nın hakimiyetine son vermek istiyor.

Final maçı 10 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de.