14.09.2008

Adaptasyon

Manchester City-Chelsea maçından bir görüntü...
Manchester'ın genç taraftarları takımlarının yeni sahibine adapte olmuş görünüyorlar.

Kale, Kaleci

2 sezon önce 3 tane kalecimiz vardı: Serdar, Recep ve Volkan. Recep, kötü maçlar çıkarmıştı gönderildi. Kale, Volkan'la Serdar'a kaldı. Bir dönem Volkan formsuzdu Serdar oynadı, bir dönem Serdar sakattı/formsuzdu Volkan oynadı. Buraya kadar herşey normal de bundan sonra işler çığrından çıkıyor. Sezon başında, milli takımın 2 kalecisinden biri olan Serdar takımdan gönderildi. Yerine kimse alındı mı, hayır. Neden alınmadı, kimse bilmiyor. Aziz Yıldırım FB TV'de çok güzel açıklamalar yaptı da bu konuya hiç değinmedi.

Serdar'ın menajeri takımın verdiğinden 200.000euro daha fazla para istedi diye, iki kaleciden biri takımdan gönderilir mi? Gönderilir diyelim, B planı devreye sokulmaz mı? Yarın Volkan sakatlansa, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin hali ne olur?

Volkan, geçen yıl da benzer kırmızı kartlar görmüştü. Avrupa Şampiyonası'nda dahi aynı şey oldu. Dünkü maçta, sarı kartı varken o hareketi bir insan neden yapar? Kendi yedeğinin bugüne kadar sadece Alanyaspor maçında bu takımın formasını giydiğini bilmiyor mu? Yaşananlar, Fenerbahçe başkanının bu yıl en çok sevdiği kelime olan "disiplin"le nasıl bağdaştırılıyor merak ediyorum.