9.03.2012

Dutt Guordila'ya Ne Dedi?

Barcelona-Bayer Leverkusen maçının son dakikalarında Dutt, Guardiola’nin yanına gidip bir şeyler söyledi. Ne dediğini bilmiyorum ama aklından geçenlerle ilgili bir tahminim var:

Butt: - Ben burda takım maç kazansın diye yırtınıyorum, sen orda hiçbir şey yapmadan tarih yazıyorsun.
Guardiola: - Hiçbir şey yapmıyorsun demen haksızlık olur. Her antrenmandan sonra aynanın karşısına geçip karizmatik görűnme teknikleri űzerine çalışıyorum.

7.03.2012

Hayatım Futbol 8 Mart Sayısı

Kadınlardan Topuk Pası

Hayatım Futbol Dergisi’nin 23. Sayısı çok farklı!!!! 8 Mart Dűnya Kadınlar Gűnű’ne özel, 8 Kadın yazar; kadın futbolu, kadın taraftarlar, kadın futbol yıldızlarını kaleme aldılar.

8 kadın yazardan biri de tahmin edebileceğiniz űzere űnlű dűşűnűr ‘ben’!!! Fatmire Lira Bajramaj'ın műlteciden dűnya yıldızlığına uzanan hayatını kaleme aldım .

6.03.2012

Tribűn Őzlemi




Gurbette olmanın en zor yanı ne biliyor musunuz? Cezalı maclarda, alakalı alakasız bűtűn kadınlar stadyumda, ben burda uzakta. (Bu ceza olayı ayrı bır yazının konusu)


Tűrkiye’de olsaydım, annemle yeğenimi de maça götűrűrdűm. Belki Edacık atmosferi görűnce Fener’li olurdu. Hmmm, şu da bir gerçek ki Beşiktaş-Trabzon maçına da giderdik. Fenerbahçeli kimliğimle değil de futbolsever kimliğimle. Sorumlu bir teyze olarak birinci önceliğim yeğenime futbolseverliği öğretmek olmalı, değil mi ama?


Bűyűk ihtimal Galatasaray maçından sonra yine ceza alacağız. İlk iç saha maçımızı yine kadinlar ve çocuklar önűnde oynayacağız Ben yine aynı şekilde hayıflanıp, keşke orada olabilseydim diyeceğim.

Turkce Karakterim Yok



Yurtdisindayim, gurbetellerde ailemden uzaktayim vs vs. Yok, bahanelerim ise yaramadi. Bay B.'den uyariyi yedim.

Turkce karakter olmadan yazdigim yazilarin okunmasi zormus. E ama klavyemde Turkce harfler yok ki. Yoksa benim gibi, emesen'i mesene diye okuyan biri boyle yazi yazar mi hic.

Artik napalim. Mecbur Word'un sembollerinden faydalanacagiz.

Unlu dusunur "ben" hep ne derim: "Hayat zor"