31.05.2008

Gökhan Gönül Sakatmış?!?

Ne Roberto Carlos ne başka biri. Geçtiğimiz sezonun tartışmasız en iyi transferiydi Gökhan. Beklediğimizin çok üzerinde bir performans ve gelişim gösterdi.

Sezonun son 4 maçında Gökhan Gönül'ün performansını görünce açıkçası çok kızmıştım.

Kötü değil sakatmış, bilemedik. İşin ilginç yanı gazetelerde bu konuyla ilgili tek satır bile haber yoktu. Sadece bir maçtan önce Gökhan'ın sakatlığı var, oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak diye bir haber çıkmıştı. Biz de önemsiz birşey sanıp, sakatlığının geçtiğini düşünmüştük.

Önümüzde üç ihtimal var.

1) Fenerbahçe'nin doktorları doğru teşhisi koyamadılar. Hatırlarsanız Roberto Carlos için de 15 gün sonra sahada demişlerdi.

2) Gökhan bilerek ve isteyerek sakat sakat oynatıldı. Sakatlığının ilerlemesi, her futbolcunun hayali olan Avrupa Şampiyonası'nda oynayamama gibi ihtimaller hiç düşünülmedi.
Üstelik Chelsea maçında gördük ki Önder Turacı, Gökhan Gönül'ün yerini doldurabiliyor. Zorunluluktan da olsa; Chelsea maçında oynatacak kadar güvenilen bir oyuncunun lig maçlarında as oyuncunun sağlığını tehlikeye atmamak için oynatılması gerekmez miydi?

3) Hiçbir Fenerbahçe muhabirinin bu sakatlıktan haberi yoktu. O yüzden hiçbiri Gökhan sakat sakat oynuyor demedi.

Milli takımda oynayamayacak olması hem futbolseverler için hem milli takım için hem de kendisi için çok üzücü. Belki oynasa hayatını değiştirebilecekti. En kötü ihtimalle çok önemli bir tecrübe kazanmış olacaktı. Ama olamadı.

4 yorum:

kutay dedi ki...

ya deniz? tamam çok kızardık deniz'e ama tuhaf da bir bağ vardı taraftarla arasında. palermo maçıydı hiç unutmam, geri pas yapınca bu, uğultu komuştu staddan, sonra tribünlere dönüp "napiim" gibisinden iki elini yana açmıştı.

neyse.. en verimli olduğu dönemde sakatlandı, sanki ayağı kırılmış gibi 7-8 ay topa vuramadı. carlos öyle, göya sevilla rövanşına yetişiyordu, lugano ve vederson dizinden sakatlandı, maldonado sakat. ya nazar var ya da cidden kulüp doktorlarında iş yok.

Unknown dedi ki...

görünen o ki doktorlarda iş yok.

bu kadar sakatlığın üstüste gelmesi nazardan çok öte bir şey.. kara büyü falan olması lazım hem bu sakatlıklar gelecek hem de bizim klübe böyle dandik bir doktor gelecek.

eski doktorun saçına kıran mı girmiş anlamadım neden gönderdiler ki. hiç olmazsa adamın söylediği zamanda dönüyordu futbolcular.

Adsız dedi ki...

geçenlerde vatan gazetesinde çıkan haberde; gökhan gönül'ün cska maçından sonra alanya maçına sakat olduğu için çıkmak istemediği ancak arkadaşlarından gelen "maç mı seçiyorsun" sitemi üzerine maça çıktığı ve sakatlığının bu sebeple kronikleştiği yazıyordu.

gazetelerde gökhan'ın sakatlığının düzelmemesi sonrası okların fenerbahçe kulubüne yöneldiği sırada çıkan bu haber enteresan geldi bana.

kombine bilet dedi ki...

bay b,
futbolcu sakatsa sağlık ekibi bu oyuncu bu maçta oynayamaz der ve olay orada biter. takım arkadaşları sitem edecek diye bir oyuncunun sağlığı tehlikeye atılıyorsa burada bir sorun var demektir.