4.02.2008

Ön Libero vs Santrafor


Deniz, Kemal, Selçuk, Aurelio, Gürhan, hatta Appiah + Maldonado

Semih, Kezman, Deivid, Colin Kazım, İlhan Parlak.

Zico da herhalde böyle alt alta yazıp bakmıştır. Nereye adam alsak diye benden fazla düşünmüştür.

Galatasaray maçında Semih'in sakatlanmasıyla artık daha sık yazacak bu isimleri alt alta.

Gittikçe kasvetli bir havaya bürünecek bu yazı. Sevilla maçına 16 gün kaldı, bende panik başladı.

Maldonado yerine bir santrafor almak Fenerbahçe'yi daha güvende hissettirecekti.

2 yorum:

Civilator dedi ki...

duygusallıkla mantıksallık arasında gidip gelmiş herhalde yönetim.
defansif ortasaha ihtiyacımız da var, özellikle aurelionun sezon sonunda gitmesi durumunda o bölgenin deniz ve selçuk tarafından doldurulamayacağını düşünüyorum. yani ikisi de yanında aurelio varken iyiler fakat iki birlikteyken nasıl olurlardı bilemiyoruz. yanlarinda tecrübeli bir oyuncunun gerekliliği tartışılmaz, zira geçmişte deniz de selçuk da top kayıpları sebebiyle taraftardan tepkiler almıştı. bu nedenle maldonado transferi bence yerinde oldu.

diğer yandan forvette semihin özelliklerine sahip birini bulmuş olsak bile, ki bunu Sevilla maçı için almış olacaktık, bu oyuncu ancak brezilyadan bulabilirdik. gelen elaman da uyum süreciydi formdu derken sevilla maçına hazır olup olmayacağı yine bir büyük soru işareti. kaldı ki iyi bir forvetin maliyetinin çok yüksek olacağı bir gerçek. semihten birkaç kat yüksek maliyetli bir oyuncu semihten birkaç kat iyi oynayabilecek mi? semih o kadar kötü değil. hatta bizi Şampiyonlar Liginde gruptan çıkaracak kadar iyi. zico nasıl ki futbolcuların isimlerini altalta yazmışsa, sanırım yönetim de tüm bunları altalta koyup bir toplamıştır.

Artılarla eksileri yanyana koyduğumuzda yönetimin yine klübün çıkarlarını en ön planda tuttuğunu düşünüyorum. bu da beni sevindiriyor, bir forvet transferi kadar olmasa da :)))

Adsız dedi ki...

semih özelliklerine sahip oyuncu için brezilya'ya gitmeye gerek yok bence. Mehmet yıldız fenerbahçenin teklif yaptığı gökhan ünal dan hem daha ucuz hem de tam bu sistemin adamı.3 milyon euro istiyomuş sivas. yabancı kısıtlamasından dolayı, bu kadar parlamış bir türk oyuncuyu daha ucuza alamayız maalesef. gökhan ünal' a da 10 kere tercih ederim.