2.02.2009

Komşunun Tavuğu

Baros'un gollerinin yanında Guiza'nın kaçırdıkları bu aralar sohbetlerin en çok konuşulan konusu. Ne zaman arkadaşlarla oturup futbol muhabbeti yapsak hep aynı şeyleri duyuyoruz. Baros 20 tane gol atmış. Guiza'nın gol sayısı Lugano'nun gollerinden fazla mıymış?

Geçen yıl Kezman gol atamıyordu, bu yıl Guiza. Fenerbahçe de en az Baros kadar iyi forvetler aldı. Anelka, Kezman, Guiza... Hiçbiri olmadı, hiçbiri taraftarı tatmin etmedi. Üstelik hepsine inanılmaz bir sabır gösterildi.

Antep maçında Semih'in süper pasını Guiza'nın kaçırınca, gitsin bu adam dedim. Sonra Kezman geldi aklıma. Bu işte bir terslik yok muydu?
Geçen yıl Deivid ve Semih gol açığını kapattığı için durum bu kadar vahim değildi. Bu yıl her ikisi de sakatlanınca takım pozisyon üretemez oldu. Bulunan pozisyonlar da hep harcandı.
Ya forvetlerde sıkıntı var ya da oyun anlayışında...
Yoksa sorunumuz Alex mi?

1 yorum:

Bolat dedi ki...

Evet, evet, sorunumuz tam da bu iste...

Ne Kezman, ne Guiza Baros veya digerlerinden asagi golcüler degildir. Ama Fenerbahce Alex'e tabi oldugu icin onu tasimak adina nice golcülerini harcamaktadir. Sistem bunu gerektiriyor cünkü. Alex oynamayinca bu sefer ortaya bu seneki gibi durumlar cikiyor iste...

Ben Aragones'ten umutluydum, Alex mitini yikacagi ve Fenerbahce'ye takim oyunu oynatacagi icin... Ama onda da hayal kirikligina ugradim..