30.05.2008

İnanmak İstemiyorum


Bu fotoğrafı görünce gerçekten gözlerime inanamadım. Emre'nin bir benzeri buldular giydirdiler formayı dedim. Ama Lig TV ana haber bülteninde Emre'nin transfer haberi çıkınca işin ciddiyetini anladım. Hala inanmak istemiyorum.
Emre, İngiltere'ye gidip de kendini bir adım bile geliştiremeyen yegane futbolcu.
Basın tribününe hareket çeken yegane milli takım kaptanı.
Görüyorsunuz, Emre'den 1 tane var, diğerlerinden yüzlerce.

4 yorum:

kutay dedi ki...

böyle saçmalık olmaz. çubukluyu giymek bu kadar kolay olmamalı. ben ali bilgin'e çıldırmaya razıyım. kesinlikle yanlış bir dedikodu, zaten düzelttiler. ama hocam o kadar allahlık bir yönetimimiz var ki, bunu bile yapabilirler.

hadrianus dedi ki...

newcastle gibi sıradan bir premier lig takımında oynayamayan adamla(!)mı Avrupada kupa hayalimiz olacak? İnşallah şakadır..Yoksa maraton üstden satılık kombine var duyurulur

Adsız dedi ki...

Tamamen haklısınız.
Kendini geliştirememesi falan bir yana, futbolcuları genel olarak düzgün karakterli insanlardan seçen FB yönetiminin bu tür birini alıp takıma koymasını pek aklım almıyor.

Herhalde ligler başlayana kadar kombinebilet blogunu okumaya kalbim dayanmayacak bu transfer haberlerinden. Bakalım daha neler çıkacak.

kombine bilet dedi ki...

Ben kombine alamadım diye üzülüyordum. bu haberler doğruysa -ki çok güvenilir kaynaklardan aldım emre haberini- şimdi iyi ki kombine almamışım diyorum.

hurol, senin kombine de elinde kalabilir. hazırlıklı ol.