4.04.2008

Değişim


Değişmeyen tek şey değişimdir lafı belki sadece futbolda geçerliliğini yitirir. Kendimi bildim bileli futbolseverim ama birkaç kıvılcım dışında sürekli değişimi bir türlü yaşayamadık futbolumuzda. Hele ki Fenerbahçe'de. Avrupa Kupaları zaten hayaldi. Ligde de 3000 kişiye futbol oynanan günler oldu. Aydınspor maçları hala hafızamda. Sigma Olomouc, Cannes maçları keza. Bir türlü olmuyordu, bir türlü değişim gerçekleşmiyordu. Belki çoktan kaderimize razıydık da yüksek sesle dile getiremiyorduk.

Büyük düşünmek değişimin ilk şartıymış aslında. Ne zamanki hedefler büyüdü, işler de değişti. Sevilla'yı elemek büyük bir olaydı hepimiz için. Chelsea'yi elemek Alice Harikalar Diyarı'nda etkisi yaratacak, eminim.

Dünyanın sayılı zenginlerinden birinin milyonlarca dolar harcayıp kurdğu bir takıma karşı galip gelebilmek... Hem de kendi kalene gol atarak yenik duruma düştükten sonra...Bu sezon oynadığı tüm Şampiyonlar Ligi maçlarında toplam 2 gol yemiş olan rakibine 45 dakika içerisinde 2 gol atabilmek...En önemlisi kaybetmeyi kabullenmemek... Çeyrek finale yükseldim bana yeter dememek...

Galiba Fenerbahçe gerçekten değişiyor...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe degisiyor.. iyi de yapiyor.. karsilayan ve agirlayan degil ugurlayan oluyor ! bu degisim kolay olmadi olmayacak.. sabir en onemlisi.. endustriyel futbol diyoruz cocuklugumuzun o enfes lezzetleri diyoruz.. ama taraftar olarak bizler de degisiyoruz.. tek degismeyen sevdasi olsun insanlarin gonul verdikleri renklere.. pendige elenince de olsun insanlar tribunde.. cannes'dan 4 yiyip gelince de tribunler dolu olsun.. sigma tarihi hezimete ugratinca da havalimaninda karsilasinlar moral versinler.. ben bunlari yaptim peki ya siz ? ;)