10.03.2008

Deivid 2. Sırada


Her maç öncesinde futbolcuları yumruğa çağırmak artık bir ekoldür Türkiye'de. Taraftar için yumruğa çağırma sırası ise çok önemlidir. İlk çağırılan futbolcu taraftarın en sevdiği isimdir. Sıralama futbolcuların taraftarın gözündeki yerine göre belirlenir ve çok zor değişir.
2002-2003 sezonunun sonlarında sadece Rüştü bu şova layık görülürdü. Takımda bir tek O'nun canla başla mücadele ettiğini düşünen Fenerbahçe taraftarı bir yandan Rüştü'ye hakkını teslim ederken bir yandan diğer oyunculara olan kırgınlığını dile getirmiş olurdu.
Vestel Manisaspor maçı öncesi ise yumruk şov kısmında ilginç bir olay yaşandı. 1 numara her zamanki gibi Alex'ti fakat 2 numara Deivid'in yeriydi artık. Hatta kendi bile şaşırdı bu duruma.

Taraftarın geçen sezon sonu gönderilmediği için çok kızdığı Deivid bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla aynı taraftarlar tarafından Sezar'ın hakkı Sezar'a kategorisinden onore ediliyordu...

3 yorum:

musti336 dedi ki...

yalnız, semih'in çağırılmaması biraz ayıp oldu gibi.. herkesten sonra bir ara bağırıldı semih diye ama bu sefer de gelmedi..

Adsız dedi ki...

Alex, Deivid, Edu ve hatta Roberto Carlos sirf FB dusmanligi nedeniyle yerin dibine sokuluyor basin tarafindan. Baska ulkenin bi takiminda gorseler, "x takimda bi Deivid var adam tam golcu ama turkiye'ye gelmez, anca 30 undan sonra" yazicaklar eminim. Zaten Sevilla'da berbat takim. Kendi evlerinde Arsenal ve Barcelona'ya karsi oynadiklari futbol tamamen tesaduf.

Adsız dedi ki...

değerli fenerbahçeli kardeşlerim: roberto carlos gibi dünya futbolunda bir daha kolay kolay ortaya çıkmayacak bir sol ayağa sahip bir futbolcuyu bile sırf 34 yaşında diye kovmaktan beter eden kendini bilmez,dengesiz ve bir o kadar da haysiyetsiz insanlarla moralimizi bozmayalım çünkü eğer roberto carlos bize gelmeseydi:"zaten roberto carlos kim fenerbahçe kim..." diye saçmalayacaklarını hepimiz biliyoruz...SİZİN HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE BİZİM GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR!bunu ezikliğiniz ile bozamazsınız!