18.03.2008

2 Kere Yendik


Eylül ayında düzenlenecek Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarına hazırlanan U19 Kadın Milli Takımımız Kazakistan'la iki hazırlık maçı oynadı.

14 Mart Cuma günü oynanan karşılaşmayı 3-1 kazandık. Golleri 20. dakikada İlknur Ülker, 25. dakikada Başak Ersoy ve 86. dakikada penaltıdan Yağmur Uras attılar.

16 Mart Pazar günkü maçı ise 6-0 gibi farklı bir skorla deviren millilerimizin aynı başarıyı Avrupa Şampiyonası'nda da göstermelerini umuyoruz.
Bu maçın gollerini ise 20 ve 26. dakikalarda Yağmur Uras, 29 ve 83. dakikalarda Başak Ersoy, 36. dakikada Leyla Kanbir ve 78. dakikada İlknur Ülker kaydetti.
Not: Milli maçlar nedeniyle 15-16 Mart 2008 tarihinde oynanması gereken Kadınlar Futbol Ligi 9. Hafta maçları 22-23 Mart 2008 tarihlerine ertelendi.

2 yorum:

vertumnus dedi ki...

mayacak"Bayan" kelimesini rahatsız edici bulduğumdan "Kadın" diyeceğim. Tebrikler Kadın Milli Takımımıza.

Lige de ara verildi, ben sonuçları sizin blogunuzdan takip ediyorum hep, elinize sağlık demek isterim öncelikle.

Bir sorum olacak; Kadınlar Ligi statüsüne nereden ulaşabilirim? tff.org'da yok maalesef. Yani 5 gruptan çıkma durumları nedir, şampiyon nasıl belli olur v.b.

teşekkürler,
vertumnus

kombine bilet dedi ki...

Bayan kelimesiburada federasyonun kullandığı bir isim olduğu için kullanıldı.

erkekler doğduklarından itibaren hep erkek olarak adlandırılmalarına rağmen, maalesef kız çocukları kız olarak doğuyor, sonrasında hatun, kadın hatta karı olarak isimlendiriliyor.

istediğiniz bfl statüsünü ve puan durumunu yayınlayacağım.