18.02.2008

Topsuz Oyun


Sırf Lig TV izleyebilmek için Digiturk'e ayda 56,8 lira ödüyorum. Yılda 681,6 lira ediyor. Hayatımdaki tek hobim için bu parayı gözden çıkarttım. Ama ben verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum.

Digiturk'te düzgün bir spor programı yok. Önceleri Altan Tanrıkulu, Mehmet Demirkol çok güzel pazartesi programları yapardı. Bu sezon Trabzonspor'a gidene kadar Ersun Yanal pazartesi günleri Lig Tv izlettirdi.

Bunun dışında sadece maç için Lig TV'yi açar oldum. Ercan Taner'in NTV'ye transferiyle maçların heyecanı da azaldı.

Bu kadar para verdiğim bir kanalda pazar akşamı seyredecek bir program bulamıyorum. Maraton'da futbol dışında herşey konuşuluyor. Bir futbolsever olarak pazar günleri Stadyumu, pazartesi günleri Futbol Kulübü izliyorum ben. Verdiğim paranın karşılığını alamıyorum!

Bu da tamam, diyelim sadece maçlarla idare edeceğiz. Bu defa da topsuz bir maç izlettirdiler bize. Hakem, federasyon, digiturk birlik oldular ve koskoca bir maçı izlenemez hale getirdiler.

Ben de ne yaptım, Manchester United-Arsenal maçını tercih ettim. 4 gol ve Rooney + Nani şovu izledim. Hem de daha güzel bir stadda daha iyi futbolcular gördüm.

1 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Aynı görüşteyim,lig maçları için Lig Tv'yi futbol için NTV Spor ve 70.kanaldaki Fox Spor'u seyrediyorum.

Lig Tv evlere şenlik.Ömer Güvenç diye bir adam röportaj yapıyor gerisini söylemiyorum.