19.04.2009

EURO 2009'a Gönüllü Aranıyor

23 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Finlandiya'da oynanacak Kadınlar Avrupa Şampiyonası için 800 gönüllü aranıyor. Organizasyon güzel, yer güzel. Öğrenci olsam ya da 20 gün işten izin alabilecek olsam bu fırsatı hayatta kaçırmazdım.




Gönüllü başvuruları için 18 yaşınızı doldurmuş olmanız ve İngilizce bilmeniz yeterli. İngilizce bilmiyorsanız, Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek takımların dillerinden birini biliyorsanız yine şansınız var. Başvuru için juha.tuominen@weuro2009.palloliitto.fi adresine mail atmanız yeterli.



Başvuruyla ilgili detaylar için :


4 yorum:

Zoma dedi ki...

Ulaşım ve seyahat masraflarını karşılamıyorlarmış. Sadece yemeğinizi veririz diyorlar. Haliyle çok öğrencilere yönelik bir uygulama değil gibi. Umutlanmıştım yine de bir an. :)

kombine bilet dedi ki...

Ulaşım ve seyahati karşılamamaları kötü olmuş. Hem gönüllü olup hem de cepten para harcamak mantıksız tabi. Hele öğrenciler için...
Ben de keşke öğrenci olsaydım diye boşuna hayıflanmıym bari.

Zoma dedi ki...

Onlara göre ise gönüllü olduğumuz için masrafları bizim üstlenmemiz gerekiyormuş. :)

"Because this is supposed to be volunteering, we cannot offer travel or accommodation expenses. But should you be selected as a volunteer, we will offer official clothing and meals during your working time. And also, we will train you for the tasks. "

Aç insanlara yardım falan olsa yine anlarım bir derece de, insanları amele gibi çalıştırıp, tek kuruş vermeyip, masraflarını bile karşılamamak ilginçmiş. :)

kombine bilet dedi ki...

böyle bir gönüllülük anlayışı ilk defa görüyorum.
işin komiği uefa kendi kafasında olayı rasyonalize etmiş.
yazımda verdiğim mail adresine "UEFA be clever" diye mail atasım geldi :)